Sobota, 27. júl 2024
SZSDT
FESPA
hlavná stránka informácie novinky Učitelia si zvyšujú kvalifikáciu

Učitelia si zvyšujú kvalifikáciu

Toto stretnutie je súčasťou pilotného projektu SZSR realizovaného s podporou FESPA v rámci akreditovaného inovačného kontinuálneho vzdelávania pedagogických zamestnancov škôl s umeleckým zameraním.

Učiteľom zo SUŠ v Trenčíne počas štyroch náročných pracovných dní (3. - 5. a 7. januára 2011) priblížili technologické základy sitotlače skúsení lektori pán Rudolf Jančovič ml. z firmy Kasi s.r.o. Bratislava a Ing. Ľudovít Bartoš, CSc., sekretár SZSR.

Široké možnosti umeleckého využitia papiera priblížil poslucháčom Ing. Ján Krátky z firmy IGEPA - IGAZ - PAPIER s.r.o. Trenčín.

Bohatá diskusia priamo počas prednášanej témy, množstvo názorných pomôcok a vzoriek materiálov potrebných na prípravu tlače, ukážky potlačených materiálov a serigrafií, prác študentov i starších kolegov, to všetko uľahčilo účastníkom vzdelávania preniknúť do tajov pre nich doteraz neznámej tlačovej technológie.

Po tomto komplexnom bloku teoretických informácií si poslucháči budú overovať získané vedomosti prakticky pri práci v serigrafickej dielni.

Registrovaní a členovia SZSDT

FESPA
organizácia FESPA výstavy a akcie FESPA

Naši partneri
KASI
BARTOŠ
TEPEDE
CENTRUM SERVIS
PrintProgress
Slovenská chránená dielňa
Polygrafia & Fotografia
Tu môže byť
aj vaša reklama!
reklama na webe SZSDT