Sobota, 27. júl 2024
SZSDT
FESPA
hlavná stránka informácie novinky FESPA GPE Mníchov 2023 - registrácia OTVORENÁ

FESPA GPE Mníchov 2023 - registrácia OTVORENÁ

.
Vážení kolegovia,
.
V dňoch 23. - 26. máj 2023 sa na výstavisku
.
Messe München GmbH
Am Messesee 2
81829 München
Germany
.
uskutoční svetová výstava sitotlače a široko formátovej digitálbej tlače FESPA Global Print Expo Munich 2023, ktorá zaujme každého profesionála v oblasti tlače a značenia, od študentov a stážistov, nákupcov tlače a marketingových pracovníkov až po profesionálnych obchodných zástupcov a generálnych riaditeľov.
.
Na FESPA Global Print Expo, European Sign Expo a Personalization Experience 2023 už potvrdilo účasť 490 vystavujúcich spoločností vrátane 95 predajcov, ktorí sa v posledných dvoch rokoch nemohli zúčastniť na podujatiach z dôvodu cestovných obmedzení spôsobených pandémiou.
.
Registrácia na FESPA Global Print Expo, European Sign Expo a Personalization Experience je už otvorená. Vstup na všetky tri výstavné plochy je pre členov národných zväzov FESPA bezplatný - členovia SZSDT obdržia zo sekretariátu SZSDT emailom kód pre bezplatnú registráciu.
.
Tradičné stretnutie slovenských a českých návštevníkov výstavy FESPA GPE Mníchov 2023 sa uskutoční v stánku CLUB FESPA vo štvrtok 25. mája 2023 o 14:00 h. Srdečne Vás pozývame a tešíme sa na osobné stretnutie.
 
Ľudovít Bartoš *L*
sekretár SZSDT
Registrovaní a členovia SZSDT

FESPA
organizácia FESPA výstavy a akcie FESPA

Naši partneri
KASI
BARTOŠ
TEPEDE
CENTRUM SERVIS
PrintProgress
Slovenská chránená dielňa
Polygrafia & Fotografia
Tu môže byť
aj vaša reklama!
reklama na webe SZSDT