Sobota, 27. júl 2024
SZSDT
FESPA

33 rokov ASD ČR

V dňoch 16. - 18. mája 2024 si kolegovia z Asociace sítotisku a digitálního tisku ČR pripomenuli 33 rokov činnosti ASD ČR
Dôstojnú kulisu pre uskutočnenie osláv vytvorilo historické mesto Český Krumlov. V predvečer ofociálnych osláv sa uskutočnilo Valné zhromaždenie ASD ČR, na ktorom bola, okrem bežnej pravideľnej agendy, zvolená Výkonná riadiaca rada a Dozorná rada ASD ČR. 
Ľudovít, sekretár SZSDT, zablahoželal novo zvoleným i "staronovým" členom a poprial veľa energie a tvorivých síl.

Na piatok 17. mája 2024 českí kolegovia pripravili bohatý odborný a spoločenský program. Dopoludňajšia časť bola venovaná zaujímavej prehliadke grafitovej bane - grafit ako dôležitú prísadu pri výrobe keramiky používali už keltovia a v tejto lokalite sa ťažil už od roku 1767 (bohaté ložiská grafitu boli v pozadí otvorenia fabriky Hardtmuth, Koh-i-nor na výrobu ceruziek v Českých Budějoviciach).

Ďalším zajímavým bodom programu bola návšteva polygrafickej firmy TYPODESIGN s.r.o., České Budějovice. Spoločnosť je orientovaná hlavne na digitálnu tlač a výrobu knižných publikácií.
.
Večerný program bol venovaný oslavám 33 rokov činnosti ASD ČR, ktoré sa konali "pod holým nebom" v prostredí pivovarskej záhrady v Českom Krumlove. O dobrú náladu sa postarali hudobníci s podmanivým retro repertoárom.
.
V mene SZSDT sme odovzdali českým kolegom malý darček - štýlovú sklenú karafu na dekantáciu červeného vína s vygravírovaným venovaním a veľkou symbolickou číslicou 33.
.
 Srdečne BLAHOŽELÁME!
.
   Pozrite si niekoľko fotografií z osláv 33 rokov činnosti ASD ČR
.

 

Ľudovít Bartoš *L*
sekretár SZSDT
Registrovaní a členovia SZSDT

FESPA
organizácia FESPA výstavy a akcie FESPA

Naši partneri
KASI
BARTOŠ
TEPEDE
CENTRUM SERVIS
PrintProgress
Slovenská chránená dielňa
Polygrafia & Fotografia
Tu môže byť
aj vaša reklama!
reklama na webe SZSDT